Retirada d'Amiant a Andorra

Necessites retirar amiant d’algun edifici o zona d’Andorra?
Estàs buscant una empresa certificada per a realitzar el servei?

Retirem el teu amiant seguint la normativa i sense maldecaps

Qui som?

Si busques una empresa que s’encarregui de retirar l’amiant a Andorra, has arribat al lloc adeqüat. Comptem amb més de 5 anys de trajectòria professional en aquest sector, formant part del prestigiós grup constructor Construo-Co.

RetiradaAmiant.cat realitza projectes de retirada d’amiant a diferents punts de Catalunya, entre els quals hi trobem el Principat Andorrà. 

Manipulació amiant

Retirada d’amiant a Andorra per a tot tipus de clients

Podem gestionar retirades d’amiant per a empreses, particulars i administracions andorranes

Hotels i restauració

Particulars

Administracions

Evaluació dels treballs i pressupost en 72 hores útils

0
Truca'ns o envia'ns un mail
0
Evaluem els treballs
0
Ens desplacem on calgui
0
Retirem l'amiant

Disposem de totes les certificacions de retirada d'amiant

Sobre la nostra empresa

RetiradaAmiant.cat s’encarrega de dur a terme projectes en qualsevol tipus de situació i ambient, com ara retirada a naus, instituts, magatzems i garanges, entre d’altres. A més a més, també retirem l’amiant subterrani i gestionem l’abocament il·legal de residus. Les nostres certificacions

Disposem de totes les certificacions i permisos per a retirar d’amiant, concedits per la Generalitat de Catalunya:

  • Codi 01/AG/15
  • Codi P-61538.1
  • Codi T-5233
  • Empresa inscrita legalment al RERA

La nostra maquinària

Disposem de maquinària d’última generació per estar a l’avantguarda de les necessitats del mercat i poder oferir un servei totalment integral, així com d’un equip de professionals amb llarga experiència i especialització en la manipulació i de residus que contenen amiant. 

camió grua per retirar amiant

5 anys d'Experiència

Des del 2015 especialitzats en retirada d'amiant i fibrociment. Més de 150 anys dins el món de la construcció

Qualsevol situació

La millor maquinària

Disposem de la millor maquinària al teu servei: camions grua, grues cistella, plataformes elevadores...

Per què retirar l'amiant?

L’amiant, conegut també com a asbest, és un fibrociment que torbem present a moltes construccions que es van edificar entre els anys 80 i 90 a l’Estat. Aquest element no suposa cap factor de risc pels humans, malgrat quan el contacte és prolongat i freqüent. Aleshores és quan es poden produïr i desenvolupar certes malalties o afeccions, perjudicials per la nostra salut.

Per aquest motiu, la normativa va establir que s’havia de retirar de diversos llocs, com ara les canonades, els aïllants domèstics o el material ferroviari. RetiradaAmiant.cat s’encarrega de retirar l’amiant de tot el territori Andorrà, sigui quina sigui la situació.

Confiar amb nosaltres és sinònim i garantía d’èxit, gràcies a la nostra experiència i trajectòria professional en aquest camp. Tots els nostres treballadors son grans profesionals que han rebut la formació precisa i adequada per poder realitza aquestes tasques sense posar en risc la seva salut ni la dels del seu voltant. 

Tenim dècades d'experiència acumulada treballant a Andorra

Hem realitzat desenes de treballs relacionats amb la construcció de promocions inmobiliàries, reformes i rehabilitacions al principat Andorrà a través de les empreses del nostre grup

Preguntes freqüents
sobre els nostres serveis de retirada d'amiant a Andorra

Actualment, a Andorra, no hi ha un marc normatiu ni un cens d’empreses que reguli com es pot retirar l’amiant ni qui ho pot fer. Per aquesta raó, no existeixen empreses al principat andorrà que puguin retirar amiant de forma legal, d’aquí que per a retirar amiant a Andorra els andorrans hagin d’acudir a empreses espanyoles o franceses, com és el cas de RetiradaAmiant.cat

RetiradaAmiant.cat forma part del grup constructor Contruo-Co, i tenim àmplia experìencia treballant a dins el principat. A més de la retirada d’amiant com a tal, també tenim més de 20 anys d’experiència en la promoció urbanística a Andorra. Això vol dir que ja hem acudit centenars de vegades al principat i et podem ajudar en un obrir i tancar d’ulls.

Sabem que l’entorn natural d’Andorra és feréstec, i per això disposem de la millor maquinària per accedir a qualsevol lloc i fer els treballs en altura necessaris: camions, grua, plataformes elevadores, grues cistella… No hi ha cap limitació per a nosaltres a l’hora de retirar amiant.

El preu d’una retirada d’amiant depèn de varis factors, com són els accessos, la quantitat a retirar, la maquinària necessària… Si vols un pressupost adaptat a la teva situació contacta amb nosaltres sense compromís.