Retirada d'Amiant a Berga

Necessites efectuar una retirada d’amiant a Berga o rodalies?

Estem certificats per a retirar amiant a qualsevol lloc de Catalunya

Contacta amb nosaltres sense compromís

Retirada d'amiant certificada a qualsevol zona del Berguedà

La retirada d’amiant és una tasca important que no s’ha de prendre a la lleugera. El cost de retirar cobertes i teulats d’amiant pot oscil·lar entre 30 i 100 euros per metre quadrat i el procés pot ser complex i perillós. A RetiradaAmiant.cat ens comprometem a prestar serveis de retirada d’amiant d’alta qualitat a tot tipus de clients, centrant-nos en la seguretat, la professionalitat i la responsabilitat mediambiental.

Disposem de totes les certificaciones i experiència necessàries, som el teu soci de confiança per a totes les necessitats de retirada d’amiant a Berga.

Retirada d'uralita de teulada

Retirada d’amiant a Berga i rodalies per a tot tipus de clients

Ens encarreguem de qualsevol tipologia de residu d’amiant i treballem per a clients de tot tipus: particulars, comunitats, empreses, administracions i ajuntaments. Sigui quin sigui el residu a retirar som l’empresa que necessites.

Per a empreses i sector industrial

Per a particulars i comunitats de veïns

Per a Administracions

Per què confiar en RetiradaAmiant.cat per la teva retirada d'amiant?

0
Tramita-ho tot online i desde casa

Estem compromesos amb la rapidesa i fer-te la vida fàcil: demana pressupost i tramita la teva retirada (i subvenció) de forma telemàtica i sense sortir de casa per a res

0
Tenim més de 7 anys d'experiència

Ens vam certificar per a retirar amiant a l’any 2015, i des de llavors hem efectuat desenes de retirades de residus de tot tipus arreu de  tot el territori català

0
No t'atabalem amb paperassa

Després de més de 7 anys al sector tenim un mètode de treball provat i sabem què cal enviar a l’administració. Estem en contacte directe amb l’Agència de Residus de Catalunya

0
Ens agrada la feina ràpida i ben feta

Una retirada d’amiant de vegades és el pas previ a una reforma de l’edifici, per això no et farem esperar per a que puguis començar els treballs tant aviat com sigui possible

Disposem de totes les certificacions de retirada d'amiant

La teva retirada d’amiant a Berga, 100% legal, ràpida i sense entrebancs

O contacta per resoldre dubtes

Sobre la nostra empresa

RetiradaAmiant.cat forma part del grup constructor garrotxí Construo-Co, empresa familiar amb dècades d’experiència dins el món de la construcció i la promoció inmobiliària. Vam crear la marca RetiradaAmiant.cat quan ens vam certificar per a retirar amiant, a l’any 2015.

Com treballem?

A RetiradaAmiant.cat estem orgullosos de la nostra posició com a empresa fiable i de confiança especialitzada en l’eliminació segura i eficaç de materials i residus que continguin amiant. El nostre equip compta amb anys d’experiència al sector i disposem de les i eines i maquinària més modernes per garantir que la feina es faci correctament a la primera. De principi a fi, ens dediquem a oferir als nostres clients el màxim nivell de servei i professionalitat, fent que el procés de retirada d’uralita sigui el menys estressant possible.

El nostre equip està format per professionals altament qualificats que es dediquen a garantir que cada retirada es faci de manera segura i eficaç. Comprenem els riscos associats a la feina amb materials perillosos, per la qual cosa prenem totes les precaucions necessàries per defensar el nostre personal i els nostres clients. Creiem fermament que la seguretat sempre ha de ser la primera cosa, i ens dediquem a oferir als nostres clients un servei de retirada d’amiant segur.

Estem certificats per retirar amiant

Disposem de totes les certificacions i permisos per a retirar, transportar i el·liminar amiant, certificacions concedides per la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Residus de Catalunya (ARC):

  • Codi 01/AG/15 d’inscripció al RERA
  • Codi P-61538.1 de manipulació d’asbest
  • Codi T-5233 de transport d’asbest

La nostra maquinària

Disposem de camions grua, plataformes elevadores i grues cistella per a treballs en altura quan són necessaris. Hem retirat amiant i uralita en centenars de localitzacions diferents, pel que no tenim limitacions en quant a la tipologia de projecte que podem acceptar o dur a terme.

camió grua per retirar amiant

+7 anys d'Experiència

Des del 2015 especialitzats en retirada d'amiant i fibrociment. Més de 150 anys dins el món de la construcció

Qualsevol situació

La millor maquinària

Disposem de la millor maquinària al teu servei: camions grua, grues cistella, plataformes elevadores...

Per què s'ha de retirar l'amiant?

La seguretat i el benestar de la població i del medi ambient requereixen eliminar materials perillosos com l’amiant. Fins als anys ’90 l’amiant va ser utilitzat en multitud d’aplicacions, siguent els principals sectors el naval, ferroviari i el de la construcció.

Quan es va descobrir que l’asbest era altament tòxic en exposicions prolongades, tots els països a nivell europeu el van prohibir i des del 2006 és obligat procedir a la seva retirada a través d’una empresa certificada en la manipulació, transport i el·liminació d’aquest tipus de residu. Si vols ampliar informació sobre l’amiant fés un cop d’ull a la nostra pàgina sobre què és l’amiant

Per garantir la seguretat dels ciutadans, clients i complir la legislació vigent en relació a l’amiant , és essencial contractar una empresa certificada i amb experiència com RetiradaAmiant.cat.

Informa't sobre l'amiant al nostre blog

Puntualment i cada cert temps escribim informació al nostre blog en relació a l’amiant, anuncis que fa l’administració en relació a aquest residu i/o els canvis en la normativa que es van produiïnt.

Uralita amb amiant

Preguntes freqüents
sobre els nostres serveis de retirada d'amiant a Berga

Des de l’any 2006, és obligatori que qualsevol empresa que treballi amb amiant estigui inscrita al RERA (Registre d’Empreses amb Risc d’Amiant). També, de cara a poder transportar i accedir a l’abocador on s’el·limina, es necessiten dos certificacions més. RetiradaAmiant.cat disposa de totes elles.

Ens vam certificar com a empresa de retirada de residus d’amiant l’any 2015, quan vam crear la marca RetiradaAmiant.cat

Disposem de camions grua, grues cistella i plataformes elevadores per arribar a tots els punts de qualsevol edifici, sigui on sigui.

El cost pot ser desde 100€ fins a 100 vegades aquesta xifra o més. No és el mateix recollir peces abandonaes en un jardí que desmuntar cobertes d’uralita de grans dimensions. Millor contacta amb nosaltres per a que sapiguem què necessites i així poder fer-te un pressupost.