Retirem i restaurem

Façanes amb amiant

Si el teu edifici té una façana on sospites que hi pot haver fibrociment contaminat, és molt recomanable sol·licitar una avaluació tècnica per saber si és el moment de renovar la façana amb un material sense amiant o de canviar el material i l’estil.

Atès que l’amiant és un material perillós, el peritatge i la retirada han de ser realitzats per una empresa autoritzada i especialitzada en la retirada d’amiant de façanes com ara RetiradaAmiant.cat

Les empreses autoritzades per a aquests treballs han de proporcionar la protecció necessària al seu personal, així com locals i equips adaptats per a la retirada i eliminació de l’amiant, han d’estar inscrites al RERA i disposar de totes les certificacions necessàries per realitzar la seva feina.

Per què algunes façanes tenen fibrociment contaminat o amiant?

L’amiant és un mineral que es feia servir habitualment en diversos productes de construcció, des de teules i aïllants fins a canonades d’uralita.

Hi ha molts edificis públics i privats amb restes de fibrociment amb amiant. La raó principal és que va ser un material àmpliament usat durant els anys 60, 70 i 80, per les seves qualitats ignífugues, baix preu, fàcil instal·lació i gran disponibilitat.

A les façanes l’amiant es va fer servir com a plaques, a zones de xemeneies i sortides de fums, així com per instal·lar baixants i canonades, col·lectors d’aigua de pluja… els elements d’una façana que poden contenir amiant són molts i variats.

Per això, si el teu edifici es va aixecar ara fa uns 40 o 50 anys enrere, pot ser que alguns elements de la façana continguin amiant.

Avaluem la façana de l'edifici

Realitzem una avaluació ocular de la façana per veure punts de reparació i elements de la mateixa que puguin contenir amiant

Retirem els residus

Com que estem certificats pel Gencat, retirem i eliminem uralita i fibrociment de forma 100% legal i garantida per llei.

Reformem i rehabilitem

Tenim dècades d'experiència al sector de la construcció residencial/industrial i la rehabilitació de façanes i edificis sencers.

0
Contacta per telèfon o envia'ns un email
0
Envia'ns algunes fotos de la façana del teu edifici
0
Avaluem els treballs en com a màxim 72 h
0
Retirem l'amiant i rehabilitem la façana

Passos que seguim per descontaminar una façana que contingui fibrociment amb amiant

#1 Identificació

El procés de retirada de façanes amb amiant consta de diversos passos. En primer lloc, cal fer una avaluació prèvia per comprovar la quantitat i el tipus d’amiant present. El lloc s’ha d’examinar i avaluar amb cura per determinar el procediment més adequat de retirada i eliminació.

#2 Retirada

Un cop finalitzada l’avaluació, podeu començar els treballs de retirada. Personal especialitzat equipat amb equips de protecció individual (EPI) retirarà el material i les restes. El procés s’ha de fer gradualment i amb cura, ja que es poden alliberar fibres d’amiant si es manipula el material amb massa força.

#3 Neteja

Un cop finalitzada la feina, cal fer una avaluació final per comprovar si la zona és segura. Els residus han de ser recollits i etiquetats amb la informació adequada per ser transportats a un abocador autoritzat.

#4 Rehabilitació

Podem dur a terme les reformes que necessitis a la teva façana. És habitual que el client opti per una petita reforma per millorar l’eficiència energètica de l’edifici, sobretot si a més es disposa d’una subvenció per retirar amiant.

Recorda que treballem a tot Catalunya:

Confia en el nostre equip, tenim anys d'experiència

Tenim experiència rehabilitant façanes amb amiant a tot tipus d’edificis: sector residencial, naus industrials, sector primària, i en general tot tipus d’edificis.

Estem certificats en retirada d’amiant des del 2015 i disposem de tots els permisos de retirada, transport i eliminació. Visita la nostra pàgina de sobre nosaltres per saber-ne més.

Contacta amb nosaltres

Som aquí per ajudar-te. Pots trucar-nos o enviar-nos un correu electrònic. Un cop tinguem les fotos de l’amiant a retirar et donarem una resposta en 72 hores útils.