Eliminem i substituïm

Baixants i canonades d'uralita

Sovint es descobreix que els baixants i canonades d’uralita instal·lades a edificis fa més de 20 anys contenen amiant, un material perillós i inductor de càncer que pot causar greus problemes de salut si s’inhala per accident.

Per això, és important prendre les precaucions adequades en retirar baixants i altres canonades que continguin amiant.

RetiradaAmiant.cat es pot encarregar de retirar i eliminar baixants i canonades d’uralita que contenen amiant de manera segura i eficaç.

Què són l'amiant i les canonades d'amiant o uralita?

L’amiant és un mineral que es feia servir habitualment en diversos productes de construcció, des de teules i aïllants fins a canonades d’uralita. És un material metamòrfic fibrós conegut per la seva durabilitat, resistència al foc i propietats aïllants, cosa que el va convertir en una opció popular per als materials de construcció i ferroviaris durant diverses dècades. No obstant, al llarg dels anys s’ha descobert que és un perill potencial per a la salut i està prohibit a molts països, entre ells Espanya, des del 2002.

Les canonades d’uralita són una mena de canonada fabricada amb una combinació de ciment i amiant, i van ser molt populars a Espanya durant dècades. Aquestes canonades són resistents i duradores, i es poden trobar a molts edificis i cases antigues.

Les canonades d’uralita es poden convertir en una font de contaminació per amiant en un edifici si s’alteren o es trenquen.

Desmuntem els baixants i canonades

Desmuntatge de tota mena de baixants i canonades que continguin amiant en qualsevol entorn: industrial, residencial, granges, magatzems...

Ens encarreguem dels residus

Com que estem certificats pel Gencat, podem retirar i eliminar uralita i fibrociment de forma 100% legal i sense problemes.

Instal·lem nous baixants i canonades

El nostre equip es pot encarregar de dissenyar i instal·lar les noves canonades de PVC, fibrociment sense amiant o del tipus que vostè vulgui.

0
Contacta per telèfon o envia'ns un email
0
Envia'ns algunes fotos dels baixants i canonades
0
Avaluem els treballs en com a màxim 72 h
0
Retirem i eliminem les canonades contaminades

Passos que seguim per retirar baixants i canonades d'uralita

#1 Identificació

El primer pas és identificar el tipus de canonades o baixants d’uralita a retirar per poder saber:

  • Quantitats totals a retirar
  • Accessos disponibles per arribar fins al material
  • Localització exacta (patis, façanes, teulades)

La quantitat de material i la seva localització determinarà la dificultat dels treballs.

#2 Retirada

El pas següent és preparar la zona per a la retirada. En el cas de baixants molt llargs, pot ser necessari segellar l’espai amb làmines de plàstic d’alta resistència i utilitzar mitjans mecànics per tallar les canonades.

A continuació, l’equip de RetiradaAmiant.cat procedirà a retirar de manera segura els materials que contenen amiant sense alliberar amiant a l’aire.

#3 Neteja

El material s’embolica i s’etiqueta de manera que quedi perfectament identificat i un dels nostres vehicles el transporta fins al punt d’eliminació corresponent.

Només empreses certificades com la nostra poden accedir als abocadors on s’elimina l’amiant, per això és estrictament necessari fer-ne la retirada a través d’un professional.

#4 Reforma

Podem dur a terme les reformes que necessitis al teu habitatge, incloent la instal·lació de baixants i canonades de fibrociment sense amiant, PVC, o del material que prefereixis.

És molt habitual que alguns clients també optin per una petita reforma per millorar l’eficiència energètica de la casa, sobretot si a més a més es disposa d’una subvenció per retirar amiant.

Recorda que treballem a tot Catalunya:

Confia en el nostre equip, tenim anys d'experiència

Tenim experiència retirant tot tipus de baixants d’uralita i fibrociment a naus industrials, habitatges particulars, empreses i tot tipus d’edificis.

Estem certificats en retirada d’amiant des del 2015.

Contacta amb nosaltres

Som aquí per ajudar-te. Pots trucar-nos o enviar-nos un correu electrònic. Un cop tinguem les fotos de l’amiant a retirar-te et donarem una resposta en 72 hores útils.