Retirada d'Amiant a Girona

Tens uralita, amiant o fibrociment contaminat que necessites retirar?
Estàs buscant una empresa certificada per a realitzar el servei?

Ens desplacem a Girona ciutat i província per a retirar amiant

Tens amiant per retirar a Girona ciutat o rodalies?

Si tens una antiga construcció que conté amiant, vols fer reformes però part de la construcció està feta amb fibrociment o has de desmuntar una antiga teulada d’uralita RetiradaAmiant.cat et pot ajudar amb la gestió dels residus d’amiant en qualsevol d’aquests casos. 

RetiradaAmiant.cat té més de 5 anys d’experiència en la gestió de residus de fibrociment i és la divisió especialitzada en amiant del grup constructor Construo-Co (amb més de 150 anys d’experiència dins el món de la construcció, obra pública i enginyeria civil).

Estem a Olot (la Garrotxa) i ens podem desplaçar a qualsevol lloc de la ciutat  i la província de Girona sense problemes. 

Manipulació amiant

Gestionem retirades d'amiant a Girona i rodalies
per a tot tipus de perfils de clients

Podem gestionar retirades d’amiant per a negocis de tot tipus:
empreses, particulars, equipaments públics (com escoles) i administracions gironines

Hotels, restaurants, negocis

Indústria i sector primari

Particulars i comunitats

Administracions i ajuntaments

Com treballem una retirada d'amiant?

0
Truca o envia un correu
0
Pressupostem en 72 h
0
Retirem l'amiant
0
Transportem a l'abocador

Amplia informació
sobre la nostra operativa

Retirades d'amiant sense maldecaps

RetiradaAmiant.cat s’encarrega de retirar residus de fibrociment contaminat en qualsevol situació i per a qualsevol volum de material naus, instituts, magatzems i granges, entre d’altres. A més a més, també retirem l’amiant subterrani (tuberies d’amiant) i gestionem l’abocament il·legal de residus. 100% certificats i legals

Disposem de totes les certificacions i permisos per a retirar amiant en vigor:

  • Codi 01/AG/15
  • Codi P-61538.1
  • Codi T-5233

Pots consultar la nostra inscripció al RERA

Maquinària especial per a arribar a llocs de difícil accés

Disposem de maquinària de naturalesa diversa que permet realitzar diferents funcions i d’aquesta manera retirar amiant de llocs difícils o en el cas de grans quantitats de residus. 

Pots veure quin tipus de maquinària tenim a la teva disposició a la nostra pàgina d’empresa:

6 anys d'Experiència

Des del 2015 especialitzats en retirada d'amiant i fibrociment. Més de 150 anys dins el món de la construcció

Qualsevol situació

La millor maquinària

Disposem de la millor maquinària al teu servei: camions grua, grues cistella, plataformes elevadores...

Per què és molt important retirar l'amiant?

L’amiant, conegut també com a asbest, és un fibrociment que trobem present a moltes construccions que es van edificar entre els anys 80 i 90 a l’Estat. Aquest element no suposa cap factor de risc pels humans, malgrat quan el contacte és prolongat i freqüent. Aleshores és quan es poden produïr i desenvolupar certes malalties o afeccions perjudicials per la nostra salut.

Per aquest motiu, la normativa va establir que s’havia de retirar paulatinament quan arribés al final de la seva vída útil. L’amiant encara es troba present en canonades, aïllants domèstics o material ferroviari. RetiradaAmiant.cat s’encarrega de retirar l’amiant de tot el territori gironí, sigui quina sigui la situació.

Confiar amb nosaltres és sinònim i garantía d’èxit, gràcies a la nostra experiència i trajectòria professional en aquest camp. Tots els nostres treballadors son grans profesionals que han rebut la formació precisa i adequada per poder realitzar aquestes tasques sense posar en risc la seva salut ni la dels del seu voltant. 

Portem treballant a la ciutat de Girona i rodalies des dels anys 80

Hem realitzat desenes de treballs relacionats amb la construcció, reformes i rehabilitacions d'edificis i equipaments públics a través de les empreses del nostre grup

Preguntes freqüents sobre els nostres serveis
de retirada d'amiant a Girona i rodalies

Per a poder procedir a una retirada d’amiant com cal es necessiten tres certificacions distintes:

  • Certificat d’empresa amb risc d’amiant
  • Certificat d’empresa manipuladora d’amiant
  • Permís de transport de residus d’amiant

RetiradaAmiant.cat disposa de totes elles

Vam obtenir els permisos a l’any 2015, arrel de que eren necessaris durant treballs de rehabillitació (per exemple és normal trobar-se amb residus d’amiant durant treballs d’enderroc o reformes).

A partir d’aquí ens vam especialitzar en oferir aquest servei a empreses, particulars i institucions. 

Sí, podem accedir a qualsevol lloc per a retirar amiant sigui quina sigui la quantitat a retirar. Diposem de maquinària especialitzada en elevació, per a descàrrega de materials i per a treballar en altura.

El preu de retirar amiant depèn de varis factors, com són els accessos, la quantitat a retirar, si són necessàries grues i altre equipament… Si vols un pressupost adaptat a la teva situació contacta amb nosaltres sense compromís. 

No obstant, pot ser que la teva situació es pugui acollir una subvenció per a retirar amiant. Si fos el cas, nosaltres mateixos tramitaríem el projecte i la Generalitat et tornaria tots els diners invertits la feina (inclòs l’IVA per a particulars).