Retirada d'Amiant a Ripoll

Necessites efectuar una retirada d’amiant a Ripoll o rodalies?

Estem certificats per a retirar amiant a qualsevol lloc de Catalunya

Estem a prop teu, a Olot

Retirada d'amiant a qualsevol punt del Ripollès

RetiradaAmiant.cat està situada al polígon Pla de Baix d’Olot. Els nostres especialistes en retirada d’amiant a Ripoll es poden encarregar de qualsevol projecte sigui quina sigui la seva envergadura.

A RetiradaAmiant.cat oferim serveis de retirada d’amiant segurs i d’alta qualitat per a tot tipus de clients, sense paperassa ni havent d’enviar desenes d’emails.

Més avall en aquesta pàgina expliquem la importància de la retirada d’amiant, les nostres certificacions i per què hauries de confiar en nosaltres per a les teves necessitats de retirada d’amiant a Ripoll i rodalies.

Manipulació amiant

Retirada d’amiant a Ripoll per a tot tipus de clients

Podem gestionar retirades d’amiant per qualsevol perfil i tipus de client, empreses, particulars i administracions ripollenques

Per a empreses i sector industrial

Per a particulars i comunitats de veïns

Per a Administracions

Per què confiar en RetiradaAmiant.cat per la teva retirada d'amiant?

0
Estem molt a prop teu, a la ciutat d'Olot

La seu de la nostra empresa es troba a Olot, pel que ens podem desplaçar a qualsevol punt del Ripollès en qüestió de minuts

0
Tenim més de 7 anys d'experiència

Ens vam certificar per a retirar amiant a l’any 2015, i des de llavors hem efectuat desenes de retirades de residus a tot Catalunya

0
No t'atabalem amb paperassa

Mètode de treball ja provat i sabem què cal enviar a l’administració i com fer-ho. Estem en contacte directe amb l’Agència de Residus de Catalunya

0
Ens agrada la feina ràpida i ben feta

Sabem que una retirada d’amiant pot ser el pas previ a una gran reforma de l’edifici, per això no et farem esperar mesos  per tenir-ho acabat

Disposem de totes les certificacions de retirada d'amiant

La teva retirada d’amiant a Ripoll, 100% legal, ràpida i sense entrebancs

O contacta per resoldre dubtes

Sobre la nostra empresa

RetiradaAmiant.cat forma part del grup constructor garrotxí Construo-Co, empresa familiar amb dècades d’experiència dins el món de la construcció i la promoció inmobiliària. Vam crear la marca RetiradaAmiant.cat quan ens vam certificar per a retirar amiant, a l’any 2015.

Com treballem?

Classifiquem el fibrociment en funció de les seves propietats i tipus de material de cara a fer una avaluació dels riscos potencials per a la salut i executar un procés de retirada segur depenent de les seves característiques. No és el mateix descontaminar un mur amb fibra projectada que desballestar un magatzem amb plaques d’uralita al teulat. Un anàlisi previ a consciència garanteix que el procés de retirada de l’amiant es dugui a terme de la millor manera possible i afectant el mínim possible als propietaris i veïns.

Estem certificats per retirar amiant

Disposem de totes les certificacions i permisos per a retirar, transportar i el·liminar amiant, certificacions concedides per la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Residus de Catalunya (ARC):

  • Codi 01/AG/15 d’inscripció al RERA
  • Codi P-61538.1 de manipulació d’asbest
  • Codi T-5233 de transport d’asbest

La nostra maquinària

Disposem de camions grua, plataformes elevadores i grues cistella per a treballs en altura quan són necessaris. Hem retirat amiant i uralita en centenars de localitzacions diferents, pel que no tenim limitacions en quant a la tipologia de projecte que podem acceptar o dur a terme.

camió grua per retirar amiant

+7 anys d'Experiència

Des del 2015 especialitzats en retirada d'amiant i fibrociment. Més de 150 anys dins el món de la construcció

Qualsevol situació

La millor maquinària

Disposem de la millor maquinària al teu servei: camions grua, grues cistella, plataformes elevadores...

Per què s'ha de retirar l'amiant?

La seguretat i el benestar de la població i del medi ambient requereixen eliminar materials perillosos com l’amiant. Fins als anys ’90 l’amiant va ser utilitzat en multitud d’aplicacions, siguent els principals sectors el naval, ferroviari i el de la construcció.

Quan es va descobrir que l’asbest era altament tòxic en exposicions prolongades, tots els països a nivell europeu el van prohibir i des del 2006 és obligat procedir a la seva retirada a través d’una empresa certificada en la manipulació, transport i el·liminació d’aquest tipus de residu. Si vols ampliar informació sobre l’amiant fés un cop d’ull a la nostra pàgina sobre què és l’amiant

Per garantir la seguretat dels ciutadans, clients i complir la legislació vigent en relació a l’amiant , és essencial contractar una empresa certificada i amb experiència com RetiradaAmiant.cat.

Estem a mitja hora de tu, a la comarca veïna de la Garrotxa

Ja hem treballat al Ripollès en multitud d'ocasions, i ens podem encarregar també de la teva retirada d'amiant a Ripoll o qualsevol dels pobles de la comarca

Informa't sobre l'amiant al nostre blog

Puntualment i cada cert temps escribim informació al nostre blog en relació a l’amiant, anuncis que fa l’administració en relació a aquest residu i/o els canvis en la normativa que es van produiïnt.

Uralita amb amiant

Preguntes freqüents
sobre els nostres serveis de retirada d'amiant a Ripoll

Des de l’any 2006, és obligatori que qualsevol empresa que treballi amb amiant estigui inscrita al RERA (Registre d’Empreses amb Risc d’Amiant). També, de cara a poder transportar i accedir a l’abocador on s’el·limina, es necessiten dos certificacions més. RetiradaAmiant.cat disposa de totes elles.

Vam començar a retirar amiant al 2015, el que significa que hem procedit a retirar residus d’asbest de tot tipus: teulades, dipòsits, canalitzacions, fibra projectada o tot l’anterior alhora.

Sabem que algunes zones del Ripollès són de difícil accés al ser una comarca muntanyosa, però mai hem tingut cap problema en aquests casos. Comptem amb camions grua i grues cistella per arribar a qualsevol racó del teu edifici.

Doncs depèn de si es tracta de recollir peces abandonades o desmuntar una nau sencera de més de 3.000 m2. El cost pot ser desde 100€ fins a 100 vegades auqesta xifra o més. Millor contacta amb nosaltres per a que sapiguem què necessites i així poder fer-te un pressupost.