Retirada d'Amiant a Vic

Si necessites reitrar amiant a la zona de Vic o rodalies, RetiradaAmiant.cat és la solució. 

Som especialistes en retirada d’amiant, seguint la normativa i amb totes les garanties

Qui som?

RetiradaAmiant.cat es una empresa especialitzada en retirada d’amiant en qualsevol situació i ambient. Confiar amb nosaltres és sinònim de confiar en una empresa que compta amb totes les garanties. Tenim més de 5 anys d’experiència en el sector de la retirada d’amiant i més de 150 anys en el de la construcció, formant part del grup constructor Construo-Co.

Comptem amb totes les certificacions emeses per la Generalitat de Catalunya per poder operar en aquest camp sense cap tipus d’imprevist. ¿Necessites que retirem amiant d’una edificació de Vic? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Disposem de totes les certificacions
de retirada d'amiant

O TAMBÉ POTS

Retirada d’amiant a Vic per a tot tipus de clients

Gestionem retirades d’amiant per a empreses, particulars i administracions

Abocaments il·legals

Serveis a particulars

Ajuntaments i administracions

retirada d'amiant amb certificació RERA

Les nostres certificacions per retirar amiant

RetiradaAmiant.cat compta amb totes les certificacions necessaries per poder dur a terme projectes de retirada complint la legalitat i la normativa, emeses per la Generalitat de Catalunya:

  • Empresa inscrita al RERA
  • Codi 01/AG/15
  • Codi P-61538.1
  • Codi T-5233
logotip rera amiant català
Estem certificats al RERA

5 anys d'Experiència

Des del 2015 especialitzats en retirada d'amiant i fibrociment. Més de 150 anys dins el món de la construcció

Qualsevol situació

La millor maquinària

Disposem de la millor maquinària al teu servei: camions grua, grues cistella, plataformes elevadores...

L'amiant i els seus perills

Abans de l’any 2002, la majoria de construccions a l’Estat comptaven amb presència d’amiant. Anys després i a través de diverses investigacions, es va determinar que l’exposició constant i prolongada a amiant podia provocar greus problemes de salut, motiu per la qual es va decidir procedir a la seva retirada.

Les empreses professionals dedicades a la retirada d’aquest component, s’atenen al Reial decret  396/2006, on es parla sobre les mesures d’higiene, equips i normativa de seguretat que han de seguir els treballadors.

Preguntes freqüents
sobre els nostres serveis de retirada d'amiant a Vic

Cada projecte és un món, per la qual cosa el preu és variable. Per determinar un preu s’han de tenir en compte diversos factors com la quantitat d’amiant a retirar, la maquinària que es necessita i els accesos, entre d’altres. No dubtis en contactar amb nosaltres per informar-te sense compromís.  

En efecte. A RetiradaAmiant.cat som experts en treballar en qualsevol situació. Podem efectuar retirada a qualsevol lloc i per qualsevol tipus de client gràcies al nostre equip de professionals i la millor maquinaria d’última generació.

Sí. La llei obliga a que tota aquella uralita o fibrociment que hagi arribat al final de la seva vida útil, sigui retirada seguint la normativa. L’exposició prolongada i continuada a amiant pot provocar greus problemes de salut a llarg termini. El nostre equip disposa dels coneixements necessaris i la formació pertinent per poder efectuar la retirada sense patir cap contratemps.

Tenim més de 5 anys d’experiència retirant amiant a la zona d’Osona. A més formem part del grup Construo-Co i comptem amb més de 20 anys de trajectòria i experiència professional en enginyeria i construcció. Treballem a Vic projectes de promoció urbanística des de fa anys, motiu pel qual ens resulta molt senzill poder oferir-te una solució i resposta ràpida.