Retirada d'Amiant
a Vilafranca del Penedès

Estàs buscant una empresa de retirada d’amiant a Vilafranca del Penedès o rodalies? 

Estem certificats per a retirar amiant a qualsevol lloc de Catalunya

Pressupostem online i retirem en qüestió de dies

Retirada d'amiant a qualsevol punt de l'Alt Penedès

A RetiradaAmiant.cat estem especialitzats en la retirada d’amiant a tot Catalunya, treballant principalment a les provincies de Barcelona i Girona.

La nostra empresa està especialitzada en la retirada segura i eficaç de tot tipus de materials que continguin amiant, com ara teulades, canonades i dipòsits.

Ja que estem 100% certificats en la retirada, manipulació, transport i destrucció de materials amb aminat, garantim el compliment de la normativa i evitem totalment als nostres clients possibles multes per retirada no autoritzada. En aquesta pàgina explorarem la importància de la retirada d’amiant, les nostres certificacions i els serveis que oferim als clients de Vilafranca del Penedès.

La nostra missió és senzilla: oferir als nostres clients un servei de màxima qualitat i tranquil·litat quan es tracta de la retirada i el transport d’amiant.

La marca RetiradaAmiant.cat forma part del grup constructor gironí Construo-Co.

Retirada d'uralita de teulada

Podem retirar amiant a Vilafranca del Penedès per a tot tipus de clients

Podem gestionar retirades d’amiant per qualsevol perfil i tipus de client: empreses, particulars i administracions 

Per a empreses i sector industrial

Per a particulars i comunitats de veïns

Per a Administracions

Centres d'ensenyament

Sector vitivinícola i cellers

Turisme i restauració

Què ens diferencia d'altres empreses de retirada d'amiant?

0
Gestionem tota la documentació online

Envia’ns les fotografies i tota la documentació online i ens posem a treballar en el teu cas. Tot sense sortir de casa

0
Tenim més de 7 anys d'experiència

Ens vam certificar per a retirar amiant a l’any 2015, i des de llavors hem efectuat desenes de retirades de residus a tot Catalunya

0
No t'atabalem amb paperassa

Sabem què cal enviar a l’administració i com fer-ho. Estem en contacte directe amb l’Agència de Residus de Catalunya.

0
Ens agrada la feina ràpida i ben feta

Sabem que una retirada d’amiant de vegades és el pas previ a una reforma de l’edifici, per això no et farem esperar mesos  per tenir-ho acabat

Disposem de totes les certificacions de retirada d'amiant

La teva retirada d’amiant a Vilafranca del Penedès 100% legal, ràpida i sense entrebancs

O contacta per resoldre dubtes

Sobre la nostra empresa

RetiradaAmiant.cat forma part del grup constructor  Construo-Co, empresa familiar amb dècades d’experiència dins el món de la construcció, les reformes i la promoció inmobiliària.

Vam crear la marca RetiradaAmiant.cat quan ens vam certificar per a retirar amiant, a l’any 2015.

Com treballem?

Ens prenem molt seriosament la seguretat i la qualitat de la nostra feina, ja que l’amiant és un tipus de residu altament tòxic per als éssers vius. Apart d’estar certificats per a retirar amiant des de fa ja més de 7 anys (2015) utilitzem maquinària i equips d’alta capacitat per garantir que els nostres serveis es realitzen de forma eficient, eficaç, respectuosa amb el medi ambient i manipulant els materials el mínim possible.

El nostre compromís amb els nostres clients i la comunitat és primordial, i ens esforcem per assegurar-nos que la feina es faci bé a la primera.

Les nostres certificacions per a retirar el teu amiant

Disposem de totes les certificacions i permisos per a retirar, transportar i el·liminar amiant, certificacions concedides pel departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Residus de Catalunya (ARC):

  • Codi 01/AG/15 d’inscripció al RERA
  • Codi P-61538.1 de manipulació d’amiant
  • Codi T-5233 de transport d’amiant

La nostra maquinària al servei del teu projecte

Disposem de camions grua, plataformes elevadores i grues cistella per a treballs en altura quan són necessaris. Hem retirat amiant i uralita en centenars de localitzacions diferents, pel que no tenim limitacions en quant a la tipologia de projecte que podem acceptar o dur a terme, altura, accessos o quantitat de material a transportar.

Retirada de bidons d'uralita amb una grua

+7 anys d'Experiència

Des del 2015 especialitzats en retirada d'amiant i fibrociment. Més de 150 anys dins el món de la construcció, la promoció inmobiliària i la reforma de vivendes i edificis

Qualsevol situació

La millor maquinària

Disposem de la millor maquinària al teu servei: camions grua, grues cistella, plataformes elevadores...

Per què s'ha de retirar l'amiant?

Els riscos per a la salut que provoquen les fibres d’amiant presents a edificis i estructures antigues són molt greus. La inhalació d’aquestes fibres pot provocar malalties respiratòries greus, com ara càncer de pulmó i mesotelioma. Per garantir la seguretat de les persones que viuen o treballen en aquests espais, és essencial retirar l’amiant dels materials que el contenen, com marca la llei. 

Sabem que dur a terme una retirada dels materials que contenen amiant  i fer la reforma corresponent pot suposar costos elevats. No obstant, moltes administracions han obert convocatòries per a retirar amiant, i en el cas de la Generalitat de Catalunya les ajudes per a retirar amiant cobreixen el 100% del cost (incloent la devolució de l’IVA en el cas de particulars). Si vols més informació visita la nostra pàgina sobre ajudes per a retirar amiant

Ens desplacem a qualsevol punt de l'Alt Penedès

Disposem dels mitjans humans i tècnics necessaris per a dur a terme qualsevol retirada d'amiant tant en volum com en localització. També a qualsevol punt de l'Alt Penedès.

Informa't sobre l'amiant al nostre blog

Puntualment i cada cert temps escribim informació al nostre blog en relació a l’amiant, anuncis que fa l’administració en relació a aquest residu i/o els canvis en la normativa que es van produiïnt.

Uralita amb amiant

Preguntes freqüents sobre els nostres serveis
de retirada d'amiant a Vilafranca del Penedès

Des del 2006 i arrel del Reial Decret 396/2006, és obligatori que qualsevol empresa que treballi amb amiant o que els seus treballadors el manipulin, estigui inscrita al RERA (Registre d’Empreses amb Risc d’Amiant). També, en el cas d’empreses especialitzades com nosaltres, de cara a poder transportar i accedir a l’abocador on s’el·limina, es necessiten dos certificacions més (les certificacions T- i P- ). RetiradaAmiant.cat disposa de totes elles.

Hem retirat amiant de tot tipus i arreu de tot Catalunya. Des de petites peces a jardins fins al desmuntatge de naus industrials sencers. Pots veure alguns exemples a la pàgina de projectes

Depèn del volum de residus a retirar i de factors com localització i accessos. Contacta amb nosaltres amb més dades i et podrem donar una xifra concreta.