Retirada d'Amiant
a Sant Feliu de Guíxols

Ens podem desplaçar a qualsevol punt del Baix Empordà

Més de 5 d’anys d’experiència manipulant i retirant amiant

Som especialistes
en retirada d'amiant

RetiradaAmiant.cat pot ajudar-te a retirar el teu amiant en una sola jornada de treball, seguint al 100% la normativa (estem certificats per l’Agència de Residus de Catalunya), i fins i tot tramitant els treballs de manera que puguis acollir-te a subvenció.

Estem a Olot, però ens podem desplaçar arreu de tot Catalunya. Per descomptat, també a qualsevol zona de Sant Feliu de Guíxols i  rodalies i al Baix Empordà en general.

En aquesta pàgina explorarem la importància de retir l’amiant, les nostres certificacions i per què hauries de confiar en nosaltres per a les teves necessitats de retirada d’amiant a Sant Feliu de Guíxols.

Retirada de bidons d'uralita en xalet del baix Empordà
Retirada de bidons d'uralita en xalet del Baix Empordà

Podem ajudar-te en qualsevol situació

Tenim experiència gestionant retirades d’amiant per a qualsevol sector i usuari

Per a sector turístic i hoteler

Per a particulars i comunitats de veïns

Administracions i ens públics

Com realitzem una retirada d'amiant?

0
Evaluació dels treballs
0
Retirada del material
0
Transport al punt d'el·liminació
0
Feina acabada

Evaluem els treballs a realitzar en menys d'una setmana

O també pots

Sobre la nostra empresa

RetiradaAmiant.cat forma part del grup constructor Construo-Co amb seu a Olot (la Garrotxa).

Ens podem encarregar de retirar amiant en qualsevol tipus de situació i per qualsevol perfil de client:

 • naus industrials i magatzems
 • instituts, centres educatius i col·legis
 • amiant subterrani (canalitzacions)
 • recollida d’abocaments il·legals

Tenim més de 5 anys d’experiència

A RetiradaAmiant.cat estem orgullosos de la nostra àmplia experiència en retirades d’amiant i reformes d’edificis. El nostre equip de treball compta amb 10 membres certificats i molts anys d’experiència en retirades d’amiant al Baix Empordà (Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Palamós, La Bisbal…) i ens comprometem a oferir resultats de primera en cada projecte. La nostra dedicació a la seguretat i la satisfacció dels nostres clients és el que ens diferencia d’altres empreses.

Fa ja uns quants anys que prestem serveis de retirada d’amiant i ens hem guanyat una excel·lent reputació per la nostra fiabilitat i professionalitat. Estem compromesos a oferir els més alts nivells de servei als nostres clients. Ens esforcem per oferir el millor servei possible, perquè tothom qui treballa amb nosaltres pugui estar segur que, un cop acabats els treballs, la seva propietat o edifici estan descontaminats i són 100% segurs.

Estem certificats pel Gencat

Disposem de totes les certificacions i permisos necessaris per a retirar amiant:

 • Codi 01/AG/15 d’empresa amb risc d’amiant
 • Codi P-61538.1 d’empresa manipuladora d’amiant
 • Llicència T-5233 per a transportar residus d’amiant
 • Pots consultar la nostra inscripció al RERA

Les nostres certificacions de la Generalitat de Catalunya garanteixen que complim tots els requisits legals per a retirar amiant a de forma certificada. Això també vol dir que, quan estàn disponibles, podem ajudar-te a tramitar la subvenció per a que la teva retirada d’amiant sigui 100% gratuïta. Confia en una empresa certificada pel Departament de Treball i l’Agència  de Residus de Catalunya com ho som nosaltres.

El nostre equip està altament format i compta amb gran experiència (retirem amiant des de l’any 2015), i utilitza només les millors eines i materials per garantir una feina segura i satisfactòria. A més de retirar amiant, ens podem encarregar també de la posterior reforma de l’edifici o habitatge.

La nostra maquinària

Disposem de maquinària d’última generació per efectuar qualsevol retirada d’amiant per a molt difícil que sigui l’accés o molt gran sigui la quantitat de residus a retirar. 

camió grua per retirar amiant

+7 anys d'Experiència

Des del 2015 especialitzats en retirada d'amiant i fibrociment. Més de 150 anys dins el món de la construcció

Qualsevol situació

La millor maquinària

Disposem de la millor maquinària al teu servei: camions grua, grues cistella, plataformes elevadores...

Treballem al Baix Empordà de forma habitual desde fa més de 20 anys

Construcció de promocions inmobiliàries, obra pública (escoles, ajuntaments...) reformes i rehabilitacions... i també projectes de retirada d'amiant i fibrociment.
Fés un cop d'ull a la següent galeria de fotos.

Informació ràpida sobre l'amiant i els seus riscos

L’amiant és un mineral en fibres que s’ha utilitzat en materials de construcció, així com en la indústria naval i ferroviaria durant dècades. El problema és que l’amiant és causant de greus problemes de salut als que hi entren en contacte de forma freqüent. A Sant Feliu de Guíxols, igual que passa a molts altres municipis de Catalunya, encara hi ha desenes de tones de material amb amiant instal·lades a edificis, fet que suposa un risc important per a la salut dels seus habitants.

Aquí és on entren en joc els nostres especialistes en retirada d’amiant a Sant Feliu de Guíxols. A RetiradaAmiant.cat oferim serveis de retirada d’amiant segurs i d’alta qualitat per a tot tipus de clients. realitzem la totes les retirades d’amiant seguint la normativa vigent per a que ningú alié a la nostra empresa hagi de fer absolutament res i l’edifici o instal·lació quedi 100% descontaminat. 

Amplia informació sobre l'amiant al nostre blog

De forma habitual escribim informació al nostre blog en relació a l’amiant, informació i riscos sobre aquest residu i els canvis en la normativa que es van produiïnt.

Uralita amb amiant

Preguntes freqüents sobre els nostres serveis
de retirada d'amiant a Sant Feliu de Guíxols i el Baix Empordà

Sí, la normativa marca que sigui una empresa certificada qui retiri, manipuli, i transporti fins al punt d’el·liminació qualsevol tipus de residu d’amiant. 

Retirar amiant pel teu compte és molt perillós i a més t’arrisques a multes importants. 

Ja hem realitzat retirades d’amiant per a particulars i industries a les zones de:

 • La Bisbal  d’Empordà
  • Ens vam encarregar de retirar (i posteriorment reformar) multitud de teulades d’uralita danyades en vivendes i naus per la pedregada d’agost de 2022
 • Palamós
 • Palafrugell
 • Sant Feliu de Guíxols

El territori del Baix Empordà és de fàcil accés i normalment cap projecte de retirada d’amiant ens suposa complicacions de cap tipus.

Sí, treballem per a administracions.

Si ets un ajuntament que vol descontaminar un equipament públic també et podem ajudar. També en el cas que necessitis retirar abocaments il·legals d’amiant en boscos o polígons.

El preu d’una retirada d’amiant depèn de varis factors, com són els accessos, la quantitat a retirar, la maquinària necessària… Realment no et podem dir una xifra exacta automàticament, ja que en el cas de grans projectes la feina pot allargar-se varis dies. 

El millor seria que contactessis amb nosaltres o que ens solicitis un pressupost per a que poguessim aproximar una xifra d’hores per al projecte.