Retirada d'Amiant a Terrassa

Busques una empresa experta en retirada d’amiant a Terrassa?

RetiradaAmiant.cat és la solució a les teves necessitats 

Qui som a RetiradaAmiant.cat?

Part del famós i prestigiós grup constructor Constru-Co, RetiradaAmiant.cat és una empresa que es dedica a retirar l’amiant de les edificacions i construccions que el contenen, seguint la normativa que marca la llei. 

Amb el recolzament i les certificacions oficials emeses per la Generalitat de Catalunya, podem operar sigui quina sigui la situació, garantint sempre l’èxit.

La nostra prioritat és poder oferir un servei totalment satisfactori pels nostres clients. Comptem amb més de 5 llargs anys d’experiència i trajectòria retirant amiant de qualsevol situació i més de 150 anys en el món de la construcció i l’enginyeria.

Si necessites una empresa professional que s’encarregui de retirar l’amiant a Terrasa, has arribat al lloc indicat.

Disposem de totes les certificacions
de retirada d'amiant

O TAMBÉ POTS

Retirada d’amiant a Terrassa per a tot tipus de clients

Gestionem retirades d’amiant a Terrassa i rodalies, sigui quina sigui la situació

Abocaments il·legals

Serveis a particulars

Ajuntaments i administracions

amiant terrassa
terrassa
logotip rera amiant català
Estem certificats al RERA

Disposem de totes
les certificacions oficials
per retirar amiant

La nostra empresa disposa de les certificacions necessaries per poder dur a terme projectes de retirada d’amiant seguint la normativa, emeses per la Generalitat de Catalunya:

  • Estem inscrits al RERA
  • Codi 01/AG/15 del RERA
  • Codi P-61538.1 de manipulació d’amiant
  • Codi T-5233 de transport d’amiant

5 anys d'Experiència

Des del 2015 especialitzats en retirada d'amiant i fibrociment. Més de 150 anys dins el món de la construcció

Qualsevol situació

La millor maquinària

Disposem de la millor maquinària al teu servei: camions grua, grues cistella, plataformes elevadores...

Perills de l'amiant

Segons el Reial Decret 396/2006, l’amiant ha de ser retirat obligatòriament de totes aquelles construccions i edificacions de l’Estat que en continguin. Fins l’any 2002, aquesta fibra estava present quasi en totes les construccions, fins que certes investigacions van demostrar que la seva prolongada exposició podia causar greus problemes de salut.

Per aquest motiu, RetiradaAmiant.cat s’encarrega de retirar els residus d’amiant, sigui quina sigui la situació i la ubicació. 

Preguntes freqüents
sobre els nostres serveis de retirada d'amiant a Terrassa

No podem determinar un pressupost concret fins que no coneguem el projecte, ja que cada cas es un món diferent. No dubtis en contactar amb nosaltres per informar-te sense compromís.  

Per suposat. Estem especialitzats en retirar amiant en qualsevol situació, siguin quines siguin les característiques del projecte. La nostra mà d’obra i maquinària d’última generació permet que els resultats siguin els desitjats. 

La llei així ho determina, ja que del contrari podria provocar greus problemes de salut per les persones que hi tinguin una exposició prolongada. Seguim la normativa del Reial Decret 396/2006.

Comptem amb més de 5 anys d’experiència retirant amiant a tota la zona del Vallès, i més de 20 anys dedicant-nos a la promoció urbanística de la zona. Per això, podem ser capaços de dur a terme qualasevol projecte de retirada d’amiant a Terrassa.