Retirada d'Amiant a Igualada

Necessites retirar amiant d’algun edifici o residència d’Igualada o rodalies?
Estàs buscant una empresa certificada que et realitzi el servei?

Retirem el teu amiant com diu la normativa i en qüestió de dies

Qui hi ha darrera RetiradaAmiant.cat?

Som una empresa amb seu a la Garrotxa, que realitzem treballs de retirada d’amiant a tot Catalunya i al principat d’Andorra, així que també ens desplacem a Igualada i rodalies, i en general a qualsevol punt de la comarca de l’Anoia.

Estem 100% certificats i tenim inscripció al RERA, el que vol dir que realitzem tots els treballs de forma legal i si ho desitges i està disponible, també tramitem subvencions per a retirar uralita sense cost.

Retirada d'uralita de teulada

Treballem per a qualsevol perfil de client

Podem retirar amiant per a qualsevol tipus de client o institució

Empreses

Particulars

Administracions

Contacta amb nosaltres: pressuposts en 72h

0
Truca'ns o envia'ns un mail
0
Evaluem els treballs
0
Ens desplacem on calgui
0
Retirem l'amiant

Disposem de totes les certificacions de retirada d'amiant

Sobre la nostra empresa

RetiradaAmiant.cat s’encarrega de dur a terme projectes en qualsevol tipus de situació i ambient, com ara retirada a naus, instituts, magatzems i granjes, entre d’altres. A més a més, també retirem l’amiant subterrani i gestionem l’abocament il·legal de residus. Les nostres certificacions

Disposem de totes les certificacions i permisos per a la retirada d’amiant, concedits per la Generalitat de Catalunya:

  • Codi 01/AG/15
  • Codi P-61538.1
  • Codi T-5233
  • Estem inscrits al RERA

La nostra maquinària

Disposem de camions grua i grues tipus cistella per arribar a zones de difícil accés, com poden ser terrasses i teulats. D’aquesta manera podem retirar materials amb amiant que es trobin en altura de forma ràpida i còmoda, i amb total seguretat per a treballadors i clients. 

Retirada de bidons d'uralita amb una grua

+5 anys d'Experiència

Des del 2015 especialitzats en retirada d'amiant i fibrociment. Més de 150 anys dins el món de la construcció

Qualsevol entorn

La millor maquinària

Disposem de la millor maquinària al teu servei: camions grua, grues cistella, plataformes elevadores...

Per què retirar l'amiant?

L’amiant, conegut també com a asbest, és un fibrociment que torbem present a moltes construccions que es van edificar entre els anys 80 i 90 a l’Estat. Aquest element no suposa cap factor de risc pels humans, apart de quan el contacte és prolongat i freqüent i es respiren les pols del material. Les fibres d’amiant, al ser respirades i acumular-se dins el cos, poden produïr i desenvolupar certes malalties o afeccions, perjudicials per la nostra salut.

Per aquest motiu, la normativa va establir que s’havia de retirar de tots aquells llocs on estava present, com ara les canonades, els aïllants domèstics, les teulades o inclús el material ferroviari (on s’utilitzava per exemple, per als frens). RetiradaAmiant.cat s’encarrega de retirar l’amiant a tot Catalunya, també a Igualada i la comarca de l’Anoia, sigui quina sigui la situació i la dificultat.

Confiar amb nosaltres és sinònim i garantía d’èxit, gràcies a la nostra experiència i trajectòria professional en aquest camp. Tots els nostres treballadors son grans profesionals que han rebut la formació precisa i adequada per poder realitzar aquestes tasques sense posar en risc la seva salut ni la dels del seu voltant. 

Tenim anys d'experiència acumulada retirant amiant

Hem realitzat centenars de retirades d'amiant en tot tipus de situacions: retirades prèvies a reformes, teulats de naus industrials amb danys per pedregades, reforma de vivendes... Ens podem encarregar també del teu amiant!

Si vols veure algunes de les retirades que hem efectuat al llarg dels últims anys, visita la pàgina de projectes

Preguntes freqüents
sobre els nostres serveis de retirada d'amiant a Igualada

Qualsevol empresa que vulgui retirar amiant ha de comptar amb un registre al RERA (Registre d’Empreses amb Risc d’Amiant). Per ser acceptat al RERA s’ha de certificar que es treballa amb les mesures de seguretat necessàries per a manipular materials amb amiant. 

RetiradaAmiant.cat forma part del grup constructor Contruo-Co, i tenim experìencia treballant com a empresa de retirada d’amiant des del 2015. A més de la retirada d’amiant com a tal, també tenim més de 30 anys d’experiència en la promoció urbanística i les reformes de viviendes i edificis. 

Sí, disposem de camions grúa, grues cistella, plataformes elevadores… D’aquesta manera podem arribar a qualsevol lloc per molt alt o de difícil accés que sigui. 

Pot moure’s entre els 100€ i cent vegades aquesta xifra. No és el mateix recollir una peça que no necessita desmuntatge, que retirar un teulat d’una nau industrial amb 3.000 m2 de superficie. Primer necessitem saber els treballs a realitzar. Si vols un pressupost adaptat a la teva situació contacta amb nosaltres sense compromís.