Retirada d'Amiant a Banyoles

Necessites una empresa que efectuï una retirada d’amiant a Banyoles?

RetiradaAmiant.cat et pot ajudar

Qui hi ha darrera RetiradaAmiant.cat?

Part del famós i prestigiós grup constructor Construo-Co, RetiradaAmiant.cat és una empresa que es dedica a retirar l’amiant de les edificacions i construccions que el contenen, seguint la normativa que marca la llei. 

Amb el recolzament i les certificacions oficials emeses per la Generalitat de Catalunya, podem operar sigui quina sigui la situació, garantint sempre l’èxit.

La nostra prioritat és poder oferir un servei totalment satisfactori pels nostres clients. Comptem amb més de 5 llargs anys d’experiència i trajectòria retirant amiant de qualsevol situació i més de 150 anys en el món de la construcció i l’enginyeria.

Si necessites una empresa professional que s’encarregui de retirar l’amiant a Banyoles, has arribat al lloc indicat.

Estem 100% certificats
per a la retirada d'amiant

O TAMBÉ POTS

i recorda que també

Retirada d’amiant a Banyoles, per a tot tipus de clients

Podem retirar amiant a Banyoles i rodalies, i en general a qualsevol edifici, tant públic com privat de la comarca del Pla de l’Estany

Naus, magatzems i empreses

Particulars i comunitats

Administracions i entitats

Retirem amiant a Banyoles i tot Pla de l'Estany

Estany de Banyoles
Passeig al voltant de l'estany de Banyoles

Estem 100% certificats
per la Generalitat
com empresa per retirar amiant

RetiradaAmiant.cat disposa de totes i cadascuna de les certificacions necessaries per poder dur a terme projectes de retirada d’amiant de forma 100% legal.

Les certificaciones emeses per la Generalitat de Catalunya a nom de la nostra empresa són les següents:

  • Estem inscrits al RERA
  • Codi 01/AG/15 del RERA
  • Codi P-61538.1 de manipulació d’amiant
  • Codi T-5233 de transport d’amiant
logotip rera amiant català
Estem certificats al RERA

7 anys d'Experiència

Des del 2015 especialitzats en retirada d'amiant i fibrociment. Més de 150 anys dins el món de la construcció

Qualsevol situació

La millor maquinària

Disposem de la millor maquinària al teu servei: camions grua, grues cistella, plataformes elevadores...

Alguns dels nostres treballs

Llegeix més al nostre blog

Al nostre blog solem publicar informació relacionada amb la retirada d’amiant a Banyoles i en general a tot Catalunya, així com novetats en quant a la normativa, curiositats i molt més. 

Amplia informació sobre l'amiant

Però per què és perillós l’amiant?

 

Als anys ’90 es va descobrir que l’amiant era extremadament contaminant i cancerígen, provocant malalties d’evolució molt desfavorable.

Per això es va publicar el Reial Decret 396/2006, que obliga a que l’amiant hagi de ser retirat obligatòriament de totes aquelles construccions i edificacions de l’Estat espanyol que en continguin. Fins l’any 2002, aquesta fibra estava present en molts materials de construcció, ferroviaris i d’aïllament, però actualment s’ha descartat de tots els processos productius. Recorda que l’amiant provoca greus problemes de salut.

RetiradaAmiant.cat s’encarrega de retirar els residus d’amiant, sigui quina sigui la situació i la ubicació, seguint la normativa marcada al mencionat Reial Decret 369/2006 i normativa de la Generalitat de Catalunya. 

Preguntes freqüents sobre els nostres serveis
de retirada d'amiant a Banyoles i Pla de l'Estany

No podem determinar un pressupost concret fins que no coneguem el projecte, ja que cada cas es un món diferent. No dubtis en contactar amb nosaltres per informar-te sense compromís.  

Per suposat. Estem especialitzats en retirar amiant en qualsevol situació, siguin quines siguin les característiques del projecte o el tamany de l’edificació. Comptem amb maquinària per arribar a llocs en altura o de difícil accés. 

Sí, la llei obliga a retirar aquells residus d’amiant que hagin arribat al final de la seva vida útil i suposin un perill per a la salut de les persones. Aquest procés s’ha de fer a través d’una empresa certificada.

Comptem amb més de 7 anys d’experiència retirant amiant a tota la província de Girona, i més de 50 anys dedicant-nos a la promoció urbanística a la zona del Pla de l’Estany. Per exemple, vam participar en la construcció de la Vil·la Olímpica de Banyoles.