Retirada d'Amiant a Mataró i rodalies

Has trobat amiant a casa teva o la teva empresa de Mataró?

Necessites una empresa certificada per a retirar amiant que s’encarregui de la feina?

RetiradaAmiant.cat et pot ajudar amb el teu amiant. Podem també tramitar les subvencions si estàn disponibles. 

Retirada d'amiant certificada

RetiradaAmiant.cat realitza projectes de retirada d’amiant per a clients, empreses i administracions de qualsevol punt de Catalunya, i per tant, també treballem a Mataró i tot el Maresme.

Estem certificats al RERA amb el número d’inscripció 01/AG/15, el que vol dir que la teva retirada d’amiant serà efectuada per una empresa 100% legal i que et pot ajudar també a tramitar les subvencions que otorga l’Agència de Residus de Catalunya

No importa el tamany de la instal·lació a desmantellar, la seva localització ni el tipus de residu: ens podem encarregar de retirades d’amiant de qualsevol tipologia i en qualsevol zona. 

Retirada d'uralita de teulada

Retirem amiant per a perfils de client de tot tipus

Podem gestionar retirades d’amiant per a empreses, negocis, particulars i comunitats de veïns, administracions i institucions de tot tipus… Simplement contacta amb nosaltres i veiem quant d’amiant tens i on es troba.

Negocis i empreses

Particulars

Institucions

Evaluem els treballs i redactem pressupost en 72 hores útils

0
Truca'ns o envia'ns un mail
0
Evaluem els treballs
0
Ens desplacem on calgui
0
Retirem l'amiant

Disposem de totes les certificacions de retirada d'amiant

Sobre la nostra empresa

RetiradaAmiant.cat s’encarrega des del 2015, de dur a terme projectes de retirada d’amiant en qualsevol tipus de situació. També retirem amiant subterrani i gestionem l’abocament il·legal de residus. Les nostres certificacions

Disposem de totes les certificacions i permisos per a retirar d’amiant, concedits per la Generalitat de Catalunya:

  • Codi 01/AG/15
  • Codi P-61538.1
  • Codi T-5233
  • Estem inscrits al RERA

Camions grua i elevadors per a feines en altura

Disposem de maquinària d’última generació per estar a l’avantguarda de les necessitats del mercat i poder oferir un servei totalment integral, així com d’un equip de professionals amb llarga experiència i especialització en la manipulació i de residus que contenen amiant. 

Retirada de bidons d'uralita amb una grua

+7 anys d'Experiència

Des del 2015 especialitzats en retirada d'amiant i fibrociment. Més de 150 anys dins el món de la construcció

Qualsevol situació

La millor maquinària

Disposem de la millor maquinària al teu servei: camions grua, grues cistella, plataformes elevadores...

Per què retirar l'amiant?

L’amiant, conegut també com a asbest, és un mineral fibrós que trobem present a moltes construccions que es van edificar entre els anys 80 i 90 a l’Estat. Aquest mineral es mesclava amb ciment i morter per a fabricar fibrociment. L’amiant no suposa cap factor de risc pels humans, malgrat que es respirin les pols del material i quan el contacte és prolongat i freqüent. Aleshores és quan es poden produïr i desenvolupar certes malalties o afeccions, normalment càncer, perjudicials per la nostra salut i de molt mal pronòstic.

Per aquest motiu, la normativa va establir, arreu d’Europa, que s’havia de retirar qualsevol material que contingués amiant, com ara les canonades, els aïllants domèstics, les cobertes o el material ferroviari. RetiradaAmiant.cat s’encarrega de retirar l’amiant a qualsevol punt de Catalunya, sigui quina sigui la situació.

Confiar en nosaltres és sinònim i garantía d’èxit, gràcies a la nostra experiència i trajectòria professional en aquest camp. Tots els nostres treballadors son grans profesionals que han rebut la formació precisa i adequada per poder realitzar aquestes tasques sense posar en risc la seva salut ni la dels del seu voltant. 

Treballem a tot Catalunya, i també podem desplaçar-nos a qualsevol zona del Maresme

RetiradaAmiant.cat es troba a la Garrotxa, però es desplaça a qualsevol lloc de Catalunya per a retirar amiant. I també al Maresme.

Si vols veure algunes de les retirades que hem efectuat al llarg dels últims anys, visita la pàgina de projectes:

Últimes novetats sobre l'amiant al nostre blog

Puntualment escribim informació al nostre blog en relació a l’amiant, actualitat en referència a subvencions o articles sobre els canvis en la normativa que es van produïnt.

Uralita amb amiant

Preguntes freqüents sobre els nostres serveis de retirada d'amiant

Qualsevol empresa que vulgui retirar amiant ha d’estar inscrita al RERA (Registre d’Empreses amb Risc d’Amiant). No fer-ho vol dir que s’està treballant de forma il·legal, posant en perill la salut de treballadors i clients. Les multes en aquests casos són molt considerables. 

Estem certificats per a retirar amiant des de l’any 2015.  Formem part del grup Construo-Co, el que vol dir que tenim més de 30 anys d’experiència dins el món de l’enginyeria de la construcció, així com la reforma i rehabilitació de tot tipus d’edificis. 

Disposem de la millor maquinària per accedir a qualsevol lloc i fer els treballs en altura necessaris: camions, camions grua, plataformes elevadores, grues cistella… No hi ha cap limitació per a nosaltres a l’hora de retirar amiant.

El preu pot moure’s entre els 100€ i centenars de vegades aquest preu. No és el mateix recollir peces de jardins o viviendes, que descontaminar una nau industrial de més de 3.000 m2 de superficie. Contacta amb nosaltres amb les dades necessàries per a que poguem pressupostar el servei.