Retirada d'Amiant a Manresa

Necessites retirar amiant a Manresa?
RetiradaAmiant.cat és l’empresa que es pot encarregar de la retirada del teu amiant

Tenim totes les certificacions 

Qui està darrera RetiradaAmiant.cat?

Si necessites realitzar una retirada d’amiant a Manresa i estàs buscant una empresa que pugui dur a terme els treballs seguint la normativa, nosaltres som aquesta empresa

RetiradaAmiant.cat compta amb 5 anys d’experiència retirant amiant arreu de Catalunya. Podem ajudar-te en qualsevol situació i per qualsevol volum de residus. 

RetiradaAmiant.cat realitza projectes de retirada d’amiant arreu de tot Catalunya, i per suposat també ens podem desplaçar a Manresa i rodalies. 

Manipulació amiant

Podem retirar amiant a Manresa i rodalies per tot tipus de clients

A Manresa i a qualsevol zona de la comarca del Bages i rodalies

Sector primari i granjes

Industria, polígons i naus industrials

Particulars i adminstracions

Evaluem els treballs i pressupostem en 72 hores

0
Truca o envia'ns un mail
0
Analitzem el teu cas
0
En 3 dies tens pressupost
0
Retirem el teu l'amiant

Retirem el teu amiant sense maldecaps

Sobre RetiradaAmiant.cat

RetiradaAmiant.cat forma part del grup constructor Construo-Co, empresa dedicada a l’enginyeria i l’obra pública amb més de 150 anys d’història. La divisió de Construo-Co dedicada als residus d’amiant, RetiradaAmiant.cat, va néixer a l’any 2016 

Diposem de totes les certificacions en relació a l'amiant

Les nostres certificacions per retirar amiant son:

  • Codi 01/AG/15 d’empresa amb risc d’amiant
  • Codi P-61538.1 d’empresa de retirada d’amiant
  • Codi T-5233 d’empresa transportista d’amiant
  • Pots consultar aquests permisos al RERA

La millor maquinària

Disposem de maquinària de tot tipus per poder retirar amiant en altura, arribar a llocs de difícil accés, transportar grans quantitats de residus i poder fer la feina de forma còmoda i sense entrebancs. 

camió grua per retirar amiant

Per què retirar l'amiant?

La normativa actual obliga a retirar tot aquell amiant que hagi arribat al final de la seva vida útil

On podem trobar residus d'amiant?

Qui pot retirar residus d'amiant?

La llei obliga que siguin empreses certificades i amb personal format per manipular amiant

Amplia informació sobre l'amiant llegint el que publiquem al nostre blog

Si vols aprendre més sobre què és l’amiant, puntualment escribim informació al nostre blog en relació a l’amiant, els seus perills, notícies i canvis en la normativa que es van produiïnt.

Uralita amb amiant

Preguntes freqüents sobre els nostres serveis
de retirada d'amiant a Manresa i rodalies

Sí. Els residus d’amiant han de ser retirats a través d’una empresa certificada. En ocasions hi ha gent que o bé realitza les retirades ells mateixos o bé contracten a una empresa il·legal per fer-los. Apart de que exposar-se a l’amiant pot provocar enfermats molt greus, en cap d’aquests dos casos l’amiant es podrà el·liminar a través d’un abocador controlat i s’acaba abocant l’amiant al bosc, passant la pilota i el problema als ajuntaments i administracions, que tard o d’hora acaben enxampant i multant els responsables.

En general necessitarem saber quin tipus d’usuari ets (empresa, particular, administració…) una quantitat aproximada (per exemple, metres quadrats en el cas de teulades) i les teves necessitats. Amb necessitats ens referim a on es troba l’amiant o si l’amiant ha de ser retirat sense interferir en l’activitat de la teva empresa o negoci (utilitzant mètodes especials o treballant durant dies festius). Truca’ns i ens ho mirem.

Sí. Disposem de la millor maquinària per accedir a qualsevol lloc i fer els treballs en altura necessaris: camions, grúes, plataformes elevadores, grúes cistella… No hi ha cap limitació per a nosaltres a l’hora de retirar amiant.

El preu d’una retirada d’amiant depèn de varis factors, però generalment depèn només de la quantitat, la necessitat o no de fer servir maquinària especial i el lloc on es trobi. Per exemple, el projecte serà més complexe si hem d’enderrocar estructures de la vivenda o edifici per accedir als residus, o si es tracta de dipòsits i canalitzacions subterrànees que necessiten de treballs d’excavació previs.

No obstant, la Generalitat financia les retirades d’amiant retornant el 100% de la inversió, també els impostos en el cas de particulars. Pots llegir més a la nostra pàgina sobre ajuts i subvencions per retirar amiant.