Retirada d'Amiant a Sabadell

Si necessites retirar amiant d’alguna zona de Sabadell i estàs buscant una empresa certificada per fer-ho, RetiradaAmiant.cat és la solució.

Ens encarreguem de retirar tot l’amiant segons la normativa i sense inconvenients

Qui som?

RetiradaAmiant.cat és una empresa que compta amb més de 5 anys d’experiència en la retirada d’amiant, complint tota la normativa i amb les certificacions pertinents. A més a més, formem part del grup constructor Construo-co, amb gran prestigi, renom i experiència dins el món de l’enginyeria i la construcció.

 

Si necessites retirar l’amiant d’alguna edificació o construcció de Sabadell, no dubtis en contactar amb nosaltres. Comptem amb l’experiència i professionals necessaris per dur a terme tot tipus de projectes.

Retirada d’amiant a Sabadell per a tot tipus de clients

Podem gestionar retirades d’amiant per a empreses, particulars i administracions de Sabadell i rodalies

Empreses

Particulars

Administracions

Evaluació dels treballs i pressupost en 72 hores útils

0
Truca'ns o envia'ns un mail
0
Evaluem els treballs
0
Ens desplacem on calgui
0
Retirem l'amiant

Disposem de totes les certificacions
per retirar amiant a Sabadell


Sobre nosaltres

La nostra empresa, que forma part del prestigiós grup Construo-Co, és especialista en la retirada d’amiant, sigui quina sigui la situació. Treballem per a persones físiques i jurídiques, oferint un servei integral a tots els nostres clients ubicats a la co-capital vallesana per satisfer les seves necessitats.Les nostres certificacions

RetiradaAmiant.cat compta amb totes les certificacions necessàries per retirar amiant de forma legal i legítima:

  • Codi 01/AG/15
  • Codi P-61538.1
  • Codi T-5233
  • Empresa inscrita legalment al RERA
Camio Grua HIAB

Mà d'obra i tecnologia

Comptem amb una mà d’obra altament qualificada per dur a terme la retirada d’amiant sense perill, així com tecnologia d’avantguarda per oferir els millor dels serveis. Gràcies a la nostra maquinària, aconseguim realitzar un treball totalment impecable i amb totes les garanties d’èxit.

+7 anys d'Experiència

Des del 2015 especialitzats en retirada d'amiant i fibrociment. Més de 150 anys dins el món de la construcció

Qualsevol situació

La millor maquinària

Disposem de la millor maquinària al teu servei: camions grua, grues cistella, plataformes elevadores...

És necessari i obligatori retirar l'amiant?

L’amiant o asbest, és un fibrociment altament perjudicial per la salut quan ens exposem a ell de forma prolongada, especialment al inhalar-lo per les vies respiratòries. Malgrat que aquest material va deixar de fer-se servir a Espanya fa dues dècades, encara resta present en moltes construccions i edificacions que es varen dur a terme durant la dècada dels 80 i 90 i s’ha de retirar paulatinament.

Aquesta es la raó per la qual existeixen les empreses de retirada d’amiant. Des de RetiradaAmiant.cat ens encarreguem de retirar totes les restes que puguin romandre d’aquest fibrociment a les edificacions, per tal d’evitar afeccions i malalties. Gràcies a la nostra experiència i trajectòria, podem dur a terme la retirada d’amiant sense córrer cap tipus de risc.

Si necessites que una empresa professional s’encarregui de retirar l’amiant d’una edificació o construcció, no dubtis en contactar amb nosaltres sense compromís. Et farem un pressupost totalment a mida de les teves necessitats.

La nostra experiència al teu servei

Hem realitzat centenars de retirades d'amiant en tot tipus de situacions: retirades prèvies a reformes, teulats de naus industrials amb danys per pedregades, reforma de vivendes... Ens podem encarregar també del teu amiant!

Preguntes freqüents
sobre la retirada d'amiant a Sabadell

Volem ser el més sincers possible, per la qual cosa no podem establir una xifra sense conèixer el projecte. Cada edificació i cas és un món diferent. No obstant, t’animem a contactar amb nosaltres per obtenir un pressupost detallat i sortir de dubtes.

Així és. La nostra reputació ens precedeix. Comptem amb anys de trajectòria i experiència profesional operant en diferents projectes de la ciutat. A més a més, tenim més de 20 anys d’experiència en promoció urbanística.

En efecte, així ho indica la llei. Aquesta estableix que l’uralita o fibrociment que hagi arribat al final de la seva vida útil, sigui retirada, ja que de no fer-ho, podria provocar greus problemes de salut, alguns d’ells irreversibles.

Així és. La Generalitat de Catalunya ofereixes subvencions del 100% per retirar amiant. L’únic que hauràs de fer és posar-te en contacte amb nosaltres perquè t’assesorem i et guiem en tot el procés, i t’ajudem a fer que la teva sol·licitud sigui acceptada.