Retirada d'Amiant a Sabadell

Si necessites retirar amiant d’alguna zona de Sabadell i estàs buscant una empresa certificada per fer-ho, RetiradaAmiant.cat és la solució.

Ens encarreguem de retirar tot l’amiant segons la normativa i sense inconvenients

Qui som?

RetiradaAmiant.cat és una empresa que compta amb més de 5 anys d’experiència en la retirada d’amiant, complint tota la normativa i amb les certificacions pertinents. A més a més, formem part del grup constructor Construo-co, amb gran prestigi, renom i experiència dins el món de l’enginyeria i la construcció.

 

Si necessites retirar l’amiant d’alguna edificació o construcció de Sabadell, no dubtis en contactar amb nosaltres. Comptem amb l’experiència i professionals necessaris per dur a terme tot tipus de projectes.

Retirada d’amiant a Sabadell per a tot tipus de clients

Podem gestionar retirades d’amiant per a empreses, particulars i administracions de Sabadell i rodalies

Empreses

Particulars

Administracions

Evaluació dels treballs i pressupost en 72 hores útils

0
Truca'ns o envia'ns un mail
0
Evaluem els treballs
0
Ens desplacem on calgui
0
Retirem l'amiant

Disposem de totes les certificacions
per retirar amiant a Sabadell


Sobre nosaltres

La nostra empresa, que forma part del prestigiós grup Construo-Co, és especialista en la retirada d’amiant, sigui quina sigui la situació. Treballem per a persones físiques i jurídiques, oferint un servei integral a tots els nostres clients ubicats a la co-capital vallesana per satisfer les seves necessitats.Les nostres certificacions

RetiradaAmiant.cat compta amb totes les certificacions necessàries per retirar amiant de forma legal i legítima:

  • Codi 01/AG/15
  • Codi P-61538.1
  • Codi T-5233
  • Empresa inscrita legalment al RERA
Camio Grua HIAB

Mà d'obra i tecnologia

Comptem amb una mà d’obra altament qualificada per dur a terme la retirada d’amiant sense perill, així com tecnologia d’avantguarda per oferir els millor dels serveis. Gràcies a la nostra maquinària, aconseguim realitzar un treball totalment impecable i amb totes les garanties d’èxit.

+7 anys d'Experiència

Des del 2015 especialitzats en retirada d'amiant i fibrociment. Més de 150 anys dins el món de la construcció

Qualsevol situació

La millor maquinària

Disposem de la millor maquinària al teu servei: camions grua, grues cistella, plataformes elevadores...

És necessari i obligatori retirar l'amiant?

L’amiant o asbest, és un fibrociment altament perjudicial per la salut quan ens exposem a ell de forma prolongada, especialment al inhalar-lo per les vies respiratòries. Malgrat que aquest material va deixar de fer-se servir a Espanya fa dues dècades, encara resta present en moltes construccions i edificacions que es varen dur a terme durant la dècada dels 80 i 90 i s’ha de retirar paulatinament.

Aquesta es la raó per la qual existeixen les empreses de retirada d’amiant. Des de RetiradaAmiant.cat ens encarreguem de retirar totes les restes que puguin romandre d’aquest fibrociment a les edificacions, per tal d’evitar afeccions i malalties. Gràcies a la nostra experiència i trajectòria, podem dur a terme la retirada d’amiant sense córrer cap tipus de risc.

Si necessites que una empresa professional s’encarregui de retirar l’amiant d’una edificació o construcció, no dubtis en contactar amb nosaltres sense compromís. Et farem un pressupost totalment a mida de les teves necessitats.

La nostra experiència al teu servei

Hem realitzat centenars de retirades d'amiant en tot tipus de situacions: retirades prèvies a reformes, teulats de naus industrials amb danys per pedregades, reforma de vivendes... Ens podem encarregar també del teu amiant!

Informa't sobre l'amiant al nostre blog

Puntualment escribim informació al nostre blog en relació a l’amiant i els canvis en la normativa que es van produiïnt.

Preguntes freqüents
sobre la retirada d'amiant a Sabadell

Volem ser el més sincers possible, per la qual cosa no podem establir una xifra sense conèixer el projecte. Cada edificació i cas és un món diferent. No obstant, t’animem a contactar amb nosaltres per obtenir un pressupost detallat i sortir de dubtes.

Així és. La nostra reputació ens precedeix. Comptem amb anys de trajectòria i experiència profesional operant en diferents projectes de la ciutat. A més a més, tenim més de 20 anys d’experiència en promoció urbanística.

En efecte, així ho indica la llei. Aquesta estableix que l’uralita o fibrociment que hagi arribat al final de la seva vida útil, sigui retirada, ja que de no fer-ho, podria provocar greus problemes de salut, alguns d’ells irreversibles.

Així és. La Generalitat de Catalunya ofereixes subvencions del 100% per retirar amiant. L’únic que hauràs de fer és posar-te en contacte amb nosaltres perquè t’assesorem i et guiem en tot el procés, i t’ajudem a fer que la teva sol·licitud sigui acceptada.